caiteam

LA COMÈDIA DE SITUACIÓ

Inici

QUI SOM?

Som tres alumnes de 1r d’ESO de l’Escola Pia d’Igualada, estem creant una pàgina web per compartir els nostres coneixements d’un apartat de literatura als alumnes de la nostra edat que els interessi la comèdia de situació.

El nostre nom conjunt és CAI, ens diem així perquè la C ve de Comèdia la A d’Alumnes i la I de Situació.

Els nostres noms individuals són:

Clara: visc a Igualada, vaig néixer a Barcelona, vaig a 1r d’ESO i tinc 12 anys. M’agrada fer esport, jugo a bàsquet tres dies a la setmana. Tinc un germà gran, ell té 17 anys. A l’estiu la meva família i jo passem l’estiu a Sant Salvador.

Irina: vaig néixer a Barcelona, visc a Igualada, vaig a l’escola Pia d’Igualada i m’agrada la gimnàstica artística. També tinc una germana gran, té 15 anys. M’agrada molt dibuixar. Als hiverns, vaig a Andorra i faig snowboard.

Àlex: vaig néixer a la ciutat d’Igualada, tinc 12 anys i m’agraden molt els animals. També tinc un germà gran. M’agrada jugar a la consola amb els meus amics i els meus cosins. També m’agrada passar temps amb la meva família.

Creiem que hauríem de guanyar perquè ens hem esforçat molt, hi hem posat moltes ganes i pensem que hem fet una bona feina.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_0152-768x1024.jpeg
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_0158-1-1024x716.jpeg

© 2021 caiteam

Autor Anders Norén